• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۴
اهداف عملیاتی كوتاه مدت تا بلند مدت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی قزوین، تدوین و اجرا می شوند

مهندس حمید گلناری، دبیر کمیته برنامه ریزی استراتژیک مرکز بهداشت استان قزوین، گفت: روز 12 تیر 1401 و در نشست کمیته برنامه ریزی استراتژیک معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مقرر شد نسبت به تدوین اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت معاونت و تعیین استراتژی ها و برنامه های عملیاتی اقدام شود.

وی اظهار کرد که این نشست با حضور کلیه مدیران و مسؤولان گروه ها و معاون فنی مرکز بهداشت استان قزوین برگزار شد و ابتدا به آموزش شیوه های تدوین اهداف سالانه و میان مدت و بلند مدت معاونت بهداشت دانشگاه اشاره شده و سپس به اهداف کلی و کمی وزارت بهداشت در سال 1401 و لزوم هدف گذاری و اجرای فعالیت ها برای دستیابی به اهداف پرداخته شد.

به گفته مهنس گلناری، هدف گذاری و تعیین راهبردها و شناخت رسالت های سازمانی، در هدایت موثر سازمان برای نیل به آرمان ها و دستیابی به اهداف بسیار موثر بوده و امروزه تدوین اهداف سازمانی، بخشی از وظایف سازمان ها شده است؛ اما باید در نظر داشت که با نداشتن برنامه و تعیین نکردن اهداف سازمانی، با گذر زمان، خیلی از سازمان ها متوجه می شوند که تلاش کافی برای دستیابی به اهداف خود نکرده و فقط آن هایی به اهداف شان می رسند که برای خود طرح ها و برنامه هایی را ترسیم کرده باشند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0