• ساعت : ۰۰:۰۰
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
در شهرستان آوج انجام می شود
ارائه خدمات تخصصی چشم پزشكی و دندان پزشكی با حضور بنیاد خیریه نورآوران سلامت

ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج از حضور بنیاد خیریه نورآوران سلامت در این شهرستان و شروع ارائه خدمات تخصصی چشم پزشکی و دندانپزشکی، از هفته اول تیر 1401 به جمعیت تحت پوشش خبر داد.

رئیسوندی با اشاره به نیاز مردم شهرستان به خدمات تخصصی چشم پزشکی، افزود: از حدود دو ماه قبل، مسؤولان شهرستان و استان درصدد بر آمدند تا با حضور بنیاد خیریه نورآوران سلامت در شهرستان آوج، در ارائه خدمات تخصصی پزشکی به جمعیت این شهرستان کمتر برخوردار، گام بلندی بردارند.

استقرار بنیاد خیریه در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت آوج

به گفته مدیر حوزه سلامت شهرستان آوج، بعد از تامین زیرساخت های لازم برای استقرار بنیاد خیریه مذکور در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت آوج، با مشارکت ادارات مختلف، مانند: فرمانداری، بخشداری ها، شهرداری ها، راهداری، اداره برق، آموزش و پرورش، هلال احمر و بهزیستی؛ تیم نورآوران سلامت با استقرار چهار کلینیک سیار، شامل: کلینیک چشم پزشکی، اتاق عمل چشم، دندان پزشکی و پشتیبانی در شهر آوج حاضر شدند.

خدمات تخصصی چشم پزشکی و دندانپزشکی در اولویت

رئیسوندی با عنوان اینکه ارائه خدمات تخصصی چشم پزشکی به افراد بالای 40 سال و خدمات دندانپزشکی به کودکان و نوجوانان کمتر از 14 سال، برنامه اصلی این گروه جهادی در طول سه ماه حضور در شهرستان آوج خواهد بود، تصریح کرد: کارکنان حوزه سلامت آوج در نظر دارند با شناسایی دقیق واجدان شرایط و معرفی آنان به این مرکز سیار خدمات تخصصی درمانی، تا حد زیادی به نیاز شهرستان در خدمات چشم پزشکی و دندان پزشکی پاسخ دهند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0