• ساعت : ۱۳:۰۷
     ۱۴۰۱/۰۵/۲۶
برای اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی
نشست مشترك بین معاونت بهداشت با فرماندهان سپاه و بسیج جامعه پزشكی، برگزار شد

جواد منهجی، کارشناس روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: برای اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی، نشست مشترک بین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با فرماندهان سپاه و بسیج جامعه پزشکی، روز 24 مرداد 1401 در دفتر معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد .

این نشست مشترک با حضور دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه؛ دکتر علیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهرستان قزوین، مدیران حوزه معاونت بهداشت، و فرماندهان سپاه و بسیج جامعه پزشکی به منظور هماهنگی هر چه بیشتر در خصوص تزریق دوز یادآور واکسن کووید 19 و افزایش رعایت شیوه نامه­های بهداشتی به ویژه در شرایط فعلی کرونا و برگزاری مراسم عزاداری ماه های محرم و صفر در استان قزوین برگزار شد.

در این نشست مقرر شد که با استفاده از ظرفیت­های موجود در هر دو حوزه، برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0